Aktualno

Koncertni ciklus Eltz - Sanel Redžić i Veronika Hardy

KONCERTNI CIKLUS ELTZ

Dana 23.03.2024. održan je treći koncert iz Koncertnog ciklusa Eltz. Nastupio je gitarist Sanel Redžić koji je jedan od najperspektivnijih i virtuoznijih gitarista mlađe generacije. Za širok repertoar od barokne pa sve do moderne glazbe stvorio je važno ime na internacionalnoj sceni. Uz njega kao gošća mu se pridružila sopranistica Veronika Hardy. Ispred Vukovarsko-srijemske županije koncertu je prisustvovao Marko Vukolić. Ispred Gradskog muzeja Vukovar i Grada Vukovara prisutne je pozdravila savjetnica za kulturu gradonačelnika Grada Vukovara Ružica Marić koja je čestitala i zahvalila se izvođačima na sjajnom koncertu.

Koncert je održan pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture i medija RH, Vukovarsko-srijemske županije i Grada Vukovara.

Sljedeći koncert očekuje Vas 4. travnja 2024. kada će kod nas nastupiti poznata pijanistica Martina Filjak.

Vas Gradski muzej Vukovar

***
KONCERTNI CIKLUS ELTZ
Sanel Redžić i Veronika Hardy

autor video zapisa: Vedran Barić

***
23.3.2024. – Gradski muzej Vukovar, Mramorna dvorana u 19,00 sati

Sanel Redžić, gitara
gošća Veronika Hardy, sopran

PROGRAM:
M. Giuliani
H. Villa-Lobos
E. Cossetto

J.S. Bach
S. Fumić
J. S. Bach

***
Sanel Redžić je jedan od najperspektivnijih i virtuoznijih gitarista mlađe generacije koji je uz širok repertoar od barokne pa sve do moderne muzike, stvorio važno ime na međunarodnoj sceni.
Rođen je 25. srpnja 1988. godine u Tuzli, Bosna i Hercegovina.

PREUZMITE:
BIOGRAFIJA REDŽIĆ

***
Doc. art. Veronika Hardy Činčurak rođena je 1987. godine u Osijeku, gdje je završila Glazbenu školu Franje Kuhača - klavirski odjel i Prirodoslovno-matematičku gimnaziju. Diplomirala je solo pjevanje na Umjetničkoj akademiji u Osijeku u klasi prof. art. dr. sc. Berislava Jerkovića 2010. godine.

PREUZMITE:
BIOGRAFIJA HARDY

***
PREUZMITE:
PROGRAM

***
Foto: Miroslav Šlafhauzer